Keräilyharrastus

Sivuni esittelevät keräilyharrastustani. Olen kuorikeräilijä Hyvinkäältä. Kerään itselleni osoitettuja filateelisia lähetyksiä koko maailmasta. Tavoitteena on yksi filateelisesti laadukas kuori jokaisesta (itsenäisestä) maasta. Tällainen on muutamalla juhlamerkillä siistein leimoin varustettu kuori, tai mahdollisesti kirjattu kirje.

Kerään myös Suomen päälaji- ja varianttikokoelmaa Leuchtturm-lehdille. Puuttuvat merkit ovat alkupään viiden kopeekan ovaali, eräät isoharkkoset, joukko muita variantteja sekä Pohjois-Inkerin, Aunuksen ja Karjalan isoimmat arvot. Myös pakettipostin ja kenttäpostin merkkejä puuttuu. Koko puutelista on tässä. Vastineeksi minulla on tarjota merkkejä monesta maasta.

198 maan joukosta kuorikokoelmasta puuttuvat vielä seuraavaksi listatut maat. Jos vierailet jossakin allaolevista, ota yhteyttä. Vastineeksi kuoresta/kuorista minulla on antaa kaikenlaista filateelista materiaalia.

Tyyneltä valtamereltä Nauru ja Salomosaaret.

Afrikasta Gabon, Guinea-Bissau, Komorit, Kongo-Brazzaville, Liberia, Päiväntasaajan Guinea, São Tomé ja Príncipe, Somalia ja Tšad.

Sekä usealla juhlamerkillä varustettu kuori Jemenistä, Libanonista, Makedoniasta, Palestiinasta, Pohjois-Koreasta, Sambiasta, Tadzhikistanista ja Trinidad ja Tobagolta.

Puuttuvat maat ovat allaolevassa kartassa valkoisella, kokoelmassa jo olevat näkyvät punaisella.

Henrik Kullberg
henrik.kullberg@gmail.com